Galen påsktårta!


Tårtbotten:

2 ägg
2 dl socker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
50 g smält smör

Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda torrvarorna, och häll sedan i smör och mjölk med alltsammans.
175 grader  45-50 min.
När tårtbottnarna har svalnat kan man skära vilken form man vill. Vi beslöt oss för att gör den så hög som möjligt med fyra lager. Mellan hade vi banan, vaniljsås och sylt.
Toppa med grädde. Tips! Blanda grädden med karamellfärg! Toppa med sylt eller vad du tycker passar smak och tillfälle!

Betyg av Fikafantasterna: <3 <3 <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0